Hjem
 Kursinformasjon
 Møt Per de Lange
 Kursbrevene
 Studiegrupper
 Påmelding
 LifeStyleTV
 Løs en kode
 
 
 
 Bli med på kurs!

 

Bli kjent med foredragsholderen, Per de Lange!
Per de Lange, som står for presentasjonene på storskjermen og i TV-serien, er faglig redaktør for Sunnhetsbladet – Norges eldste helsetidskrift. Ved siden av å være en stor kapasitet innen helse- og livstilsrelaterte emner som benyttes flittig til foredrag og serminarer over hele landet, har han i tillegg en doktorgrad i folkehelse fra Loma Linda University i California.

Han er 58 år gammel og gift med Monica. Mange kjenner sangduoen Per & Monica fra plate og også fra tv-opptredener. De synger fortsatt sammen og utga CD'en Hestehov for et par år siden.

De har tre voksne sønner, og da de var yngre var de med når mor og far spilte og sang. Det hender fortsatt at de bidrar med klokkespill.

I 2004 flyttet Per og Monica de Lange fra Mjøndalenområdet, hvor de hadde bodd i mange år, til Arendal og til Pers slektsgård. Bestefaren drev gartneri der, og Per ser fram til å dyrke forskjellig ettersom hovedhuset er ferdig oppusset.

Per de Lange har en doktorgrad fra Loma Linda-universitetet i California, men har også en bachelorgrad i teologi. Som adventist er han interessert i et sunt levesett og trimmer en del. Han drikker ikke alkohol og røyker ikke, og kostholdet hans er tilnærmet vegetarisk. Han prøver å etterleve de gode levereglene han har skrevet om i boken Ha det godt -lenger som ble utgitt på Norsk Bokforlag for noen år siden.

Sammen med redaktør Svanhild G. Stølen, er Per de Lange faglig redaktør for Norges eldste helsetidsskrift, Sunnhetsbladet. Helt siden starten i 1881 har Sunnhetsbladet hatt tre kampsaker: Avholdssaken, kampen mot tobakk og kampen for et mer vegatbilsk kosthold.

Les mer om kursbrevene!

     

 

   

 Copyright © Livsretning – Syvendedags Adventistsamfunnet, Norge