Hjem
 Kursinformasjon
 Møt Per de Lange
 Kursbrevene
 Studiegrupper
 Påmelding
 LifeStyleTV
 Løs en kode
 
 
 
 Bli med på kurs!

 

Nå har du muligheten til å være med på en annerledes og spennende kursopplevelse! Gjennom programmer presentert på storskjerm og tilhørende, spesialutviklet kursmateriell, legges grunnlaget for en lærerik gjennomgang med samtaler rundt spennende og viktige emner. Som deltaker får du eget materiell for hver av de sju kveldene som kurset strekker seg over.

Livsretning - Ta styringen på livet er ikke et kurs du raser gjennom. Temaene som tas opp griper dypt inn i det som virkelig betyr noe i livet: Følelsene våre, relasjonene, selvbildet, kjærligheten, meningen med livet og valgene våre. Hvordan kan vi bryte usunne mønstre og bli det mennesket vi ønsker å være?

Du føler deg kanskje sjakk-matt noen ganger og vet ikke helt hvilken vei du skal ta. Dette kurset vil kanskje hjelpe deg nettopp til det, å ta kontrollen. Altfor mange lar omstendighetene og "programmeringen" fra oppveksten styre dem. Men det trenger ikke være slik. Du kan ta tømmene selv. Og det beste av alt, i dette "spillet" kan alle lykkes, ingen behøver å bli satt matt!

Kurset gir innsikt i praktisk psykologi, livsferdigheter, motivasjon og til og med bibelske perspektiver på personlig og yrkesmessig utvikling. Kursmateriellet utgis av Norsk Bibelinstitutt som eies av Syvendedags Adventistsamfunnet i Norge.

Gled deg til et spennende kurs om mening, relasjoner, følelser, livsmønstre og valg som varer!

 

     

 

   

 Copyright © Livsretning – Syvendedags Adventistsamfunnet, Norge